Nachotime is nu al gesloopt door Stichting Brein

Bijgewerkt op:

Wel, het was leuk zolang het duurde…

Slechts één dag hebben we kunnen genieten van Nachotime, een soort Popcorn Time-service voor in je browsers waarmee je gratis films en series kunt kijken. Nadat Nahcotime in korte tijd veel bekendheid kreeg, doken de waakhonden van auteursrechtenorganisatie Brein gisteren op de site. En niet zonder resultaat, want de site – gehost op een domein van het Brits Indische Oceaanterritorium – is al offline gehaald. Wie nu naar nachotime.io surft krijgt onderstaande anti-piraterijmelding te zien:

Stichting Brein-directeur Tim Kuik liet gisteren al aan de NOS weten dat hij stappen wilde ondernemen tegen Nacho Time. Iets dat hij eerder ook al bij andere Pocorn Time-achtige sites deed. Ook hier is hem dat, zonder tussenkomst van een rechter, gelukt.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën