Nederlander ontwerpt draadloos oplaadbare iPhone 7

Terwijl er al genoeg geruchten de ronde doen over de iPhone 6s, zullen we voor de grote veranderingen moeten wachten op de iPhone 7. Is dit concept voor jou het wachten waard?

De Nederlander Yasser Farahi is grafisch ontwerper en hij kwam met de volgende renders van een mogelijke iPhone 7. Een van de grootste veranderingen zou wel eens het draadloos opladen kunnen zijn. De door Farahi ontworpen iPhone heeft veel weg van de huidige iPhone 6, maar is een stuk dunner. Als dat maar goed gaat…

Een van de features waar Farahi van droomt is het draadloos opladen van het toestel. De ontwerper heeft dat concept meteen uitgewerkt, zodat we weten hoe dat eruit zou kunnen zien. De oplader ziet er als het ware uit als een tweede iPhone. Als je je toestel erop legt, laadt ‘ie zich ‘draadloos’ op. Je hebt natuurlijk nog wel een stopcontact nodig om je draadloze lader te voorzien van stroom.

Het ligt niet echt voor de hand dat deze feature straks geïntegreerd wordt in de iPhone 6s. Waarschijnlijk zullen we dus tot 2016 moeten wachten om te zien of deze feature daadwerkelijk een hit gaat worden.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën