Nestlé en Google dopen KitKat (de reep) om tot Youtube Break

Grootste voedingsmiddelenconcern en grootste zoekmachine ter wereld slaan de handen ineen voor zinloze rebranding van reep.

De Youtube Break wordt uitgebracht in een beperkte oplage van 600.000 exemplaren en is alleen verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk.

Volgens het persbericht is de make-over ter ere van de 10e verjaardag van Youtube en de 80e van de KitKat. Het is voor het eerst sinds de lancering van de KitKat dat er iets aan de verpakking verandert. Het is ook de eerste in een reeks van 72 verschillende soorten ‘breaks’ die gaan uitkomen, met meer dan 400 limited edition designs. Honderd miljoen ‘limited edition’ repen, worden er zo geproduceerd.

Wie denkt dat de Youtube Break een nogal random, matig idee is, vergist zich. Volgens Nestlé komt de samenwerking voort uit het inzicht “dat veel KitKat-liefhebbers ook Youtube-fans zijn.”

Wie tegen zijn Google smartphone “YouTube my break” zegt, krijgt de top vier trending video’s van die dag, voorafgegaan door reclame voor KitKat.

Hieronder bekijk je de officiële aankondiging van dit nieuws.

[gv data=”SjBA2Z-7fGk”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën