Netflix komt naar Tesla: dit moet je weten

Stranger Things of een leuk filmpje kijken tijdens het laden.

Je kunt zeggen wat je wil over Tesla’s, op het gebied van entertainment is het écht een Amerikaans product. Dat wil zeggen dat het moeilijk vervelen is in de auto’s van het merk. Van games tot een tekenprogramma, er is van alles te doen met het grote scherm in het interieur.

Elon Musk is altijd bezig nieuwe innovaties naar zijn auto’s te brengen. Eerder maakte de CEO bekend dat YouTube naar Tesla’s gaan komen en daar is nu nog een streamingservice aan toegevoegd: Netflix! Wanneer de twee diensten beschikbaar worden in de auto’s van het merk is nog niet duidelijk. Musk spreekt over ‘soon’.

YouTube en Netflix zijn alleen te gebruiken wanneer de auto geparkeerd is. De diensten kunnen niet geopend worden wanneer je aan het rijden bent in de Tesla. Daar komt wat Musk betreft in een later stadium verandering in. Wanneer volledig autonoom rijden is goedgekeurd volgens de (Amerikaanse) wet zal Musk de functies ontgrendelen. Als de Tesla zelf aan het rijden is kunnen YouTube en Netflix gebruikt worden. Een serie kijken in de auto terwijl de auto je naar je werk brengt. Wat Musk betreft kan deze toekomst niet snel genoeg een realiteit worden.

Lees ook: Tesla vernieuwt deze easter egg in de auto

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën