Nieuwe Apparata app is live

Ten tijde van de introductie van Apparata hadden we direct een Android- en iOS app beschikbaar, sinds vandaag is er een update.

De belangrijkste aanpassingen zijn:
– iets strakkere layout;
– aanzienlijk snellere performance;
– bugfix bij het delen van berichten.

Vooral ivm de performance denken we een flinke verbetering te hebben gerealiseerd, het laden van berichten gaat een stuk sneller dan bij de vorige versie. Tevens is de iPhone/iPad app natuurlijk compatible met iOS7.

Oh, en wist je dat het aantal bezoekers in vijf maanden is gestegen naar een bizarre 200.000 uniek per maand? Waren we zelf ook ietwat door verrast, qua groei.

Tot slot horen we graag eventuele suggesties over deze app, gemaakt met Sencha. In de nabije toekomst willen we namelijk ook de Autoblog app hierop gaan baseren.

Downloaden? Klik door voor de Android app of de iOS app. Als alternatief zoek je op ‘Apparata.nl’ in de Playstore / iTunes.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën