‘Apple Pencil 2 komt binnenkort’

De stylus, een woord dat volgens Steve Jobs overigens uit de boze was, wordt naar verluidt binnenkort vernieuwd.

De Apple Pencil is een coole accessoire als je in het bezit bent van een iPad Pro. Naast creatief tekenen biedt het product ook uitkomsten voor artiesten en professionals. Net zoals ieder ander Apple-product zal ook de Pencil een keer vernieuwd worden.

Volgens de Chinese website Wei Feng krijgt de pen dit jaar een update. De Apple Pencil 2 zou volgens het bericht tegelijkertijd met een nieuwe iPad Pro worden getoond. De iPad Pro is alweer twee jaar oud en dus toe aan een update.

Wat we van de Apple Pencil 2 mogen verwachten is niet geheel duidelijk. Er wordt gesproken over mogelijkheden voor draadloos laden. Ook een magnetische connector à la Magsafe wordt genoemd. De verwachting is dat het techbedrijf uit Californië in maart met de nieuwe producten op de proppen komt.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën