Nieuwe GTA 5 PC-screens maken wachten niet makkelijker

De wereld van Grand Theft Auto 5 blijft maar mooier en mooier worden.

Een paar dagen nadat ontwikkelaar Rockstar Games de PC-versie van GTA 5 opnieuw uitstelde, onthult het bedrijf een serie nieuwe screenshots, die het wachten er niet bepaald gemakkelijker op maken.

Vooruitgang
Op de afbeeldingen is goed te zien hoe vooral de lichteffecten en kleine details erop vooruit gegaan zijn vergeleken met de consolevariant, bovendien is de resolutie van de afbeeldingen hoger dan die van de console-screenshots. Via deze link kun je de screenshots in hun volle resolutie aanschouwen.

In de aanloop naar de releasedatum op 14 april belooft Rockstar in ieder geval nog een nieuwe trailer en een kijkje naar de Rockstar Editor, die het voor creatieve gamers gemakkelijk moet maken om video’s op te nemen vanuit GTA 5.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën