‘Nieuwe instapvariant iPhone krijgt metalen behuizing’

De speculatie over de nieuwe iPhones komt alweer op gang. Het goedkopere model zou weleens een interessant alternatief kunnen worden voor de duurdere iPhone X-opvolger.

Kort gezegd komt het erop neer dat er in 2018 drie nieuwe iPhones uitkomen: twee iPhone X-achtige toestellen en een goedkoper toestel met LCD-scherm. Dit randloze toestel zou ‘gewoon’ weer een aluminium behuizing krijgen, aangezien dat een stuk goedkoper is om te maken, zo meldt het doorgaans betrouwbare KGI.

Die behuizing zou dan weer beschikbaar komen in verschillende kleuren, zoals dat ook bij eerdere iPhones het geval was. Klein nadeeltje: als de behuizing inderdaad van aluminium gemaakt is, dan is de kans groot dat Apple ook de mogelijkheid om draadloos te laden schrapt.

Aan de andere kant: als de normale oplader lekker snel werkt, mis je daar niet zo heel veel aan. Datzelfde geldt voor Force Touch en de dubbele camera: interessant, maar voor veel mensen niet onmisbaar. Daarom zouden ook deze features niet naar de iPhone-instapper komen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën