‘Nieuwe iPads vanaf 24 oktober te koop’

Bijgewerkt op:

Het Apple-evenement op 16 oktober komt steeds dichterbij, dus nemen ook de geruchten over de mogelijke nieuwe iPads toe.

Veel mensen zijn er al van overtuigd dat we donderdag een nieuwe iPad of meerdere iPads te zien krijgen tijdens het evenement. Nu vertelt een betrouwbare, anonieme bron aan Macrumors dat Apple al druk bezig is met het importeren van een nieuw product, om ervoor te zorgen dat er genoeg voorradig zijn voor een lancering op 24 oktober.

Vrijdag is Apple-dag
Deze dag valt op een vrijdag, wat een dag is waarop Apple wel vaker nieuwe producten in de schappen legt. Of deze datum ook voor Nederland geldt is niet bekend, meestal moeten wij een week langer wachten op nieuwe apparaten van Apple.

Wat Apple nu precies aan het produceren is, wilde de bron (of Macrumors) niet zeggen. De kans is groot dat het om de iPad Air 2 gaat, omdat daar onlangs al tal van gelekte beelden van opdoken. Een iPad Mini 2 is ook mogelijk, die het bekende Retinascherm zal hebben.

Een grotere iPad lijkt even niet aan de orde te zijn, omdat de iPhone 6 Plus te populair is. De vraag zou zo groot zijn dat er even niet gedacht wordt aan een nieuw groter model van de iPad.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën