Nieuwe iPhone krijgt mogelijk een vleugje Samsung

Vergeet die teleurstellende iPhone 7.

En focus je op de iPhone 8! Of op een Android-telefoon, als je iets ander wil tenminste. De iPhone 8 (of iPhone Pro) krijgt onder andere een geheel nieuw design en volgens de laatste geruchten krijgt de nieuwe iPhone ook Samsung’s OLED-technologie.

Het display van de huidige iPhone zoals we die kennen is al jaren niet meer op de schop gegaan, maar 2017 gaat hier verandering in brengen. Het zou hier gaan om Samsung’s Flexible OLED Atomic Layer Deposition (ALD) Technology. Een hele mond vol. Deze techniek biedt een flinterdun display en een langere levensduur. Ook spelen OLED schermen met ALD-technologie een belangrijke rol in het waterproof maken van smartphones. Toch wel een must na dat tegenvallende ‘waterafstotende‘ verhaal van de iPhone 7.

Een compleet nieuw design, een OLED ALD scherm, een glazen jasje en een virtuele thuisknop. Het tienjarige bestaan van de iPhone in 2017 lijkt groots te worden gevierd.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën