Nieuwe Samsung Galaxy Tab 3 8.0 onderweg

Bijgewerkt op:

Twee nieuwe Samsung Galaxy tablets zijn onderweg naar de Nederlandse winkels.

De nieuwe telgen in de Galaxy Tab-familie zijn beiden wit en worden in mei en juni op de markt verwacht, als vervanging van de huidige 7-inch tablets. Het gaat om de WiFi- en de 3G-versies van de Samsung Galaxy Tab 3 8.0. De 3G-versie heeft een typenummer in de serie SM-T3110, de WiFi-versie krijgt het nummer SM-T3100 mee. Elk van de tablets is uitgerust met 16 GB aan intern geheugen.

Meer informatie hebben we tot op heden niet. Toch lijkt het erop dat de nieuwe Tab 3 8.0 redelijk gelijkwaardig zal zijn aan de nieuwe Note 8.0, die tijdens het Mobile World Congress aan de wereld werd gepresenteerd. De Note 8.0 is erg handzaam met zijn 8,0-inch grote WXGA scherm. Video’s kijken, content bewerken en statusupdates versturen wordt mogelijk gemaakt door een 1,6 GHz quadcore processor, 2 GB RAM geheugen en een 4.600 mAh batterij. (via sammobile)

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën