Nieuwe trailer van Solo: A Star Wars Story

Eind mei in de bioscoop!

Terwijl we allemaal nog aan het bijkomen zijn van The last Jedi, die bizar slecht was, kunnen we ons opmaken voor een nieuwe film uit de Star Wars franchise. Ditmaal is het een spin-off over Han Solo, het is dus geen onderdeel van de saga (net zoals Rogue One).

De productie van de film kampte met de diverse problemen. Zo werden regisseurs Christopher Miller en Phil Lord halverwege vervangen door Ron Howard. Die laatste lijkt zijn werk echter goed gedaan te hebben, 80 procent van de film zou opnieuw zijn opgenomen.

De jonge Han Solo wordt gespeeld door Alden Ehrenreich, die carrière gaat maken als smokkelaar. Tevens zien we hoe hij zijn vriend Chewbacca leerde kennen. Andere acteurs zijn Donald Glover (Lando Calrissian) en Woody Harrelson. Check de trailer hieronder:

[gv data=”jPEYpryMp2s”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën