Nieuwe versie van Popcorn Time is nooit meer offline

Het moge duidelijk zijn dat niet iedereen even blij is met Popcorn Time, want illegaal films kijken was immers nog nooit zo gemakkelijk. Met de nieuwste versie wordt het autoriteiten nog lastige gemaakt om de dienst te bestrijden.

Met versie 5 van het programma, worden films terwijl je ze binnenhaalt ook weer gedeeld met anderen (peer-to-peer). Hierdoor is het volgens de makers niet meer mogelijk om Popcorn Time offline te halen. Wanneer alle gebruikers downloaden en tegelijk uploaden, zullen films door iedereen in potentie ook sneller en stabieler kunnen worden bekeken en is er geen afhankelijkheid van de Popcorn Time servers.

Versie 5.0 is vooralsnog een betaversie maar ziet er heel volwassen uit. Downloaden kan op popcorn-time.se zolang deze server in de lucht is.

Lees ook: Zo werkt Popcorn Time

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën