‘Nieuwste iPhone krijgt 5,8 inch scherm’

En dan hebben we ‘t natuurlijk over de iPhone 8!

Het nieuwste vlaggenschip van Apple, namelijk de iPhone 8, heeft waarschijnlijk een groter beeldscherm dan vorige modellen. Dat schrijft Asia Nikkei op basis van anonieme bronnen.

Het scherm van de iPhone 8 zou 5,8 inch groot zijn. En dat is groter dan het scherm van de iPhone 7, die al amper in je broekzak past.

Maar het is nog niet duidelijk of de iPhone 8 fysiek ook echt groter zal worden. Volgens analist Ming-chi Kuo zal Apple waarschijnlijk de schermranden voor op de smartphone verkleinen.

En dan hebben het nog niet eens gehad over de mogelijke prijs van de iPhone 8. Volgens Asia Nikkei zal Apple ook de prijs van de nieuwe generatie iPhones 10% verhogen, waardoor de vermoedelijke prijs van de iPhone 8 neerkomt op $700.

Volgens de geruchten zou de iPhone 7s tegelijkertijd met de iPhone 8 gepresenteerd worden ergens in de herfst. De 7s zou de schermformaten 4,7 inch en 5,5 inch krijgen en dat komt overeen met de maten van de huidige iPhone 7.

Eerder werd nog gedacht dat Apple de iPhone 7s zou overslaan.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën