‘Nog krachtigere batterij Galaxy Note 9 dan gedacht’

Bijgewerkt op:

Powah!

Later dit jaar verschijnt de nieuwe Samsung Galaxy Note 9. De verwachting is dat Samsung in de maand augustus de nieuwe smartphone zal presenteren. Tot nu toe spraken diverse bronnen over een batterij met een capaciteit van 3.850mAh voor de Galaxy Note 9. Een nieuw bericht gaat nog een stapje verder.

De huidige Galaxy Note 8 heeft een 3.300mAh batterij. De upgrade naar 3.850mAh lijkt al prima, maar de bron van dit nieuw bericht spreekt over een capaciteit van maar liefst 4.000mAh. De bron uit China zegt het 100 procent zeker te weten.

De batterij een Samsung Galaxy Note-product blijft nog altijd een gevoelig dingetje. De Zuid-Koreaanse techgigant kwam met de Galaxy Note 7 grootschalig in het nieuws. De batterij bleek te groot voor het type toestel en was daardoor brandgevaarlijk. Honderden meldingen van explosieve Galaxy S7’s waren het gevolg en uiteindelijk heeft Samsung het toestel uit de schappen genomen. Je mag echter verwachten dat Samsung geleerd heeft van de fouten en dus maken we ons geen zorgen als de Galaxy Note 9 een puike 4.000mAh batterij krijgt.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën