Oeps! Apple maakt Macs met Windows

Bijgewerkt op:

Apple’s PR-machine loopt normaal gesproken op rolletjes, maar heel af en toe maken ze ook in Cupertino een flinke uitglijder.

Tim Cook tweette een foto van de Mac Pro-productie in Texas, inclusief de volgende tekst: “Watching the Mac Pro come together in Austin yesterday, thanks to a team loaded with American manufacturing expertise.” Het lijkt een logische tweet, aangezien Apple graag het hele productieproces in Amerika wil laten plaatsvinden. Maar er is één ding aan de foto wat opvalt: op de achtergrond zie je een iMac draaien op Windows.

Het is niet duidelijk op welke versie van Windows het Apple-apparaat draait, maar het lijkt sterk op Windows XP of Windows 7. De icoontjes in de taakbalk doen vermoeden dat het om Windows 7 gaat. Dat lijkt vreemd, tot je bedenkt dat Google bijvoorbeeld gebruik maakt van iPhones, iPads en Windows om zijn apps te testen en de video’s van Microsoft zomaar gemonteerd kunnen zijn op een Mac, gezien de populariteit onder filmmakers.

Het bericht van CEO Tim Cook maakte desondanks veel los op Twitter.

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën