Officieel: Angry Birds 2 is in ontwikkeling

Als je eindelijk alle Angry Birds-games hebt uitgespeeld, dan hebben we goed nieuws voor je: er komt een opvolger.

Ontwikkelaar Rovio heeft Angry Birds 2 namelijk officieel aangekondigd en belooft op 28 juli met meer informatie te komen. Dan vindt er namelijk ‘iets’ plaats in San Francisco. Het zou natuurlijk kunnen gaan om een doorsnee gamepresentatie, maar het zou ook kunnen dat Rovio iets bijzonders voor zijn fans in petto heeft.

Er is Rovio veel aan gelegen om Angry Birds 2 een succes te maken, want na meerdere games, films en tientallen merchandise-items leek de serie zijn glans een beetje kwijt. Het bedrijf heeft al een deel van zijn werknemers moeten ontslaan, dus een nieuwe, goed scorende game is meer dan welkom.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën