Officieel: dit gaat de OnePlus 2 kosten

Het meest gehypte Android-toestel van het jaar is officieel gepresenteerd, maar wat moet de OnePlus 2 kosten?

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: voor 339 euro is de variant met 16 GB opslag van jou. Voor de 64 GB-versie betaal je 399 euro. Opvallend genoeg is daarmee het prijsverschil tussen de twee toestellen een stukje groter geworden, terwijl de OnePlus 2 sowieso al een stukje duurder is. De OnePlus One kostte bij de lancering namelijk slechts 269 en 299 euro.

We konden gisteren al laten zien hoe de OnePlus 2 eruit gaat zien, maar ook de ontbrekende details zijn inmiddels in te vullen. Het toestel is opnieuw voorzien van een Full HD-display van 5,5″. De 16 GB-variant krijgt 3GB werkgeheugen, de 64 GB-variant beschikt over 4 GB RAM. Beide toestellen draaien op een Snapdragon 810-processor, hebben een 13 megapixel-camera, die meer licht op zou moeten vangen en krijgen een USB Type-C poort.

Het is de bedoeling dat de levering van de OnePlus 2 start op 11 augustus, maar je zult er in eerste instantie wel een invite voor moeten hebben. Hoe dat deze keer exact in zijn werk gaat zullen we ongetwijfeld de komende weken horen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën