Officieel: Samsung Galaxy Round komt niet naar Nederland

Bijgewerkt op:

Jammer joh! Vooralsnog geen kekke kromgetrokken mobieltjes voor ons Hollanders. Samsung heeft vandaag laten weten dat de Galaxy Round niet naar Nederland komt.

Dit komt niet bepaald als een verassing, daar de telefoon alleen nog bij een Zuid-Koreaanse provider was aangekondigd, maar Samsung Nederland bevestigt het nu ook nog even op haar Facebookpagina.

De omgerekend 750 euro kostende Galaxy Round met een Snapdragon 800 quadcore-processor, 5,7 inch OLEd-scherm en een accu van 2800 mAh komt overigens ook niet naar Duitsland, mocht je alsnog krom willen gaan liggen en de gebogen Smartphone daar willen halen. Hij is alleen beschikbaar in Korea.

Dan is het nu wachten op de Hunchback-telefoon van LG.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Round/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën