Officieel: Samsung Galaxy Tab A voor 209 euro

Een betaalbare tablet voor het gezin.

Tablets heb je in alle soorten en maten, maar welke is nou voor jou? Samsung heeft de familie vriendelijke Galaxy Tab A in het nieuw gestoken voor dit jaar en er zijn een aantal dingen verbeterd.

Ten eerste beschikt de tablet over een volledige metalen behuizing. Daardoor verdwijnt het ‘goedkope’ gevoel dat je soms kunt hebben bij voordeligere tablets. De 10.1-inch grote Galaxy Tab A (2019) weegt verder 470 gram en is 7,5 mm dik. Ondanks de aanwezige bezels bestaat de voorkant voor 80 procent uit scherm. Onderhuids voorziet een 6.150 mAh batterij de tablet van juice.

De 2019 Galaxy Tab A beschikt over stereospeakers met Dolby Atmos 3D-geluid. Er is standaard 32 GB aan opslag aanwezig en dit kan je uitbreiden met een microSD-kaart tot maximaal 512 GB. Vanaf 29 maart kun je de vernieuwde Samsung Galaxy Tab A in Nederland kopen. De tablet komt in de kleuren Silver, Black en Gold en is er vanaf 209 euro. Zowel een variant met enkel WiFi als een variant met LTE komt op de markt.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën