Officieel: Samsung XCover Pro voor Nederland

Franke Koornneef

Een smartphone speciaal voor werkenden.

Samsung bedient dit keer met zijn smartphones niet alleen consumenten, maar ook het zakenleven met de nieuwe XCover Pro. Deze smartphone is met het oog op zakelijke toepassingen ontwikkeld. We hadden al een Amerikaanse versie gezien en nu heeft Samsung bekendgemaakt dat het toestel ook naar Nederland komt.

Enkele belangrijke kenmerken van de XCover Pro is het feit dat de smartphone valpartijen tot 1,5 meter hoogte kan doorstaan en dat het toestel MIL-STD 810G-gecertificeerd is. Dat betekent dat de telefoon probleemloos tegen vochtige en stoffige omstandigheden kan. Daarnaast is er ondersteuning voor het opladen van Pogo-pennen en is de XCover Pro compatibel met oplaaddocks van derden.

De Samsung XCover Pro heeft een 6,3-inch FHD+ Infinity Display, een 4.050mAh batterij en komt met een Exynos 9611 octacore processor. Er is sprake van 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. De opslag is uit te breiden met een microSD-kaartje tot 512 GB. Aan de voorkant zit een 13 megapixel selfiecamera en achter een dubbele 25 megapixel en 8 megapixel camera.

Voor de Benelux heeft Samsung een prijskaartje van 509 euro gehangen aan de XCover Pro. De telefoon komt met 4 jaar security- en firmware updates, 4 jaar E-FOTA on MDM en 4 jaar Knox Configure.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën