Omruilactie imitatie iPhone-opladers ook in Nederland

Toevallig ooit een namaakoplader gekocht voor je iPhone en ben je nu een beetje bang om geëlektrocuteerd te worden? Dan heb je geluk, want het omruilprogramma dat Apple onlangs lanceerde in enkele landen komt ook naar Nederland.

Die imitiatieoplader die je voor minder dan een euro gekocht hebt op een Chinese website kan je straks dus omruilen voor een officiele oplader van Apple. Je moet dan wel 10 euro bijbetalen, maar dat is nog altijd minder dan de 20 euro die een oplader normaal kost bij Apple.

Omruilen kan bij een Apple Store of Apple Authorized Service Provider en je moet dan wel het serienummer van je iDevice melden. Je mag namelijk maar één oplader per apparaat omruilen. (via: iphoneclub.nl)

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën