Onderzoek: Galaxy Note 7 heeft het mooiste scherm

Wil je een smartphone met een gruwelijk mooi display dan ben je bij de Galaxy Note 7 bij het juiste adres.

Dankzij OLED-technologie hebben de high-end smartphones van Samsung altijd een puike schermkwaliteit en dat is bij de Galaxy Note 7 niet anders. DisplayMate voerde onlangs een onderzoek uit op de phablet van de Zuid-Koreaanse techgigant en de resultaten zijn veelbelovend.

Volgens onderzoeker Dr. Raymond M. Soneira beschikt de Note 7 over het beste en mooiste display van de huidige high-end smartphones die nu verkrijgbaar zijn op de markt. Naar aanleiding van het onderzoek concludeerde Soneira dat de Note 7 veel diepte en detail kan tonen op het gebied van kleuren, wat resulteert in uitstekende scherpte.

De resultaten van het onderzoek check je hier. De Galaxy Note 7 is vanaf september leverbaar met een adviesprijs van 849 euro.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën