OnePlus 3 heeft lagere accuduur na update

Een nieuwe tegenvaller voor OnePlus en de eigenaren van het nieuwe toestel.

Eerst even een korte samenvatting van de problemen tot nu toe: eerst werd er geklaagd over de snelheid, veroorzaakt door issues met het RAM-management. Toen kwam er een update, die weer werd teruggetrokken nadat deze voor nieuwe problemen bleek te zorgen. Uiteindelijk werd een nieuwe versie hiervan toch uitgerold. Daarnaast waren er klachten over een gele waas op het scherm.

En nu lijkt het erop dat de laatste update de accuduur van het toestel beperkt. Dat schrijft PhoneArena. Het zelfs zo erg zijn dat de batterij na zes uur al volledig leeg is – en dat is nog zonder de OnePlus 3 daadwerkelijk te gebruiken. Elke 4 minuten zou er een procentje af gaan:

Drie keer per dag je telefoon opladen, daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Inmiddels heeft PhoneArena echter een update geplaatst. De site denkt nu dat het probleem niet bij OnePlus ligt, maar bij Android: het gaat dan om de zogenaamde partial warelock-bug.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën