OnePlus 3 krijgt update voor display en RAM

Daar waren de afgelopen tijd namelijk wat klachten over, zoals je eerder deze week kon lezen.

OnePlus 3 is daar niet alleen wat verbolgen over, het doet er ook daadwerkelijk iets aan, via een nieuwe update. Het bedrijf heeft dat laten weten aan AndroidAuthority.

De nu uit te brengen update geeft de gebruiker een extra optie, de zogenaamde sRBG-mode, die te vinden is onder Settings > Developer Options. Wanneer deze wordt ingeschakeld zou de kleurenweergave verbeterd moeten zijn en er minder verzadiging van de kleuren worden gebruikt. OnePlus claimt echter ook dat de update zorgt voor verbeteringen in het RAM-management, wat het laden van apps ten goede komt.

In eerste instantie wordt de update alleen uitgerold bij reviewers die een exemplaar van de telefoon hebben ontvangen. Als dit voor de gewenste verbeteringen zorgt, zal de update ook met de gebruiker worden gedeeld.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën