OnePlus 3-update voor beter RAM-management uitgerold

We schreven al eerder over de komst van een nieuwe update voor de OnePlus 3, die een eind zou moeten maken aan wat kleine problemen met het toestel. Hij is inmiddels op weg naar de massa.

In eerste instantie kwamen namelijk alleen recensenten er voor in aanmerking. Sterker nog, de vorige keer dat we er over schreven was het uitbrengen ervan alleen nog een voornemen van de smartphone-fabrikant. Anderhalve week verder en de update is niet alleen af, trotse bezitters van het toestel kunnen hem elk moment binnen krijgen. Het gaat om versie 3.1.4. van de firmware:

Zie hier de voordelen op een rij. Zoals beloofd beter RAM managent en verbeterde kleurenweergave, plus wat kleinere bugfixes.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën