OnePlus 5 zal koning op gebied van camerakwaliteit zijn

Een uitstekende camera moet één van de selling points gaan worden van het nieuwe vlaggenschip.

Als het gaat om smartphones dan zijn er drie dingen heel belangrijk. Eén: een sexy uiterlijk. Twee: snelle hardware/software. Drie: een sublieme camera. Het Chinese OnePlus lijkt in elk geval dat laatste aangestipt te hebben op de agenda.

De nieuwe OnePlus 5 zal op cameragebied de samenwerking aangaan met DxOMark. De camerabazen van DxOMark hebben in het verleden al vaker gewerkt met smartphones. Zo beschikt de onlangs gepresenteerde HTC U11 ook over cameratechnologie van DxOMark.

De Chinezen hebben te kampen met stevige concurrentie. Onder andere de Samsung Galaxy S8, de Apple iPhone 7 en de Google Pixel beschikken elk over een fantastische camera waar je mooie plaatjes of video’s mee kunt schieten. De OnePlus 5 heeft er dus een flinke taak aan om de concurrentie te verslaan. Het nieuwe vlaggenschap uit het Aziatische land zal vermoedelijk deze zomer worden onthuld.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën