OnePlus gaat camera van de 7 Pro op dit gebied verbeteren

Het team van OnePlus zit alles behalve stil.

De OnePlus 7 Pro is nu enkele maanden beschikbaar op de markt en op de achtergrond werkt het techbedrijf nog steeds aan verbeteringen. Verbeteringen die door middel van een software update uitgerold kunnen worden naar het toestel. De camera van de 7 Pro functioneert oké, maar natuurlijk zijn er altijd dingen die beter kunnen. Gelukkig zijn ze op dat vlak druk bezig bij OnePlus.

OnePlus-topman Zake Zhang stelt in een interview met GSMArena dat het techbedrijf druk is om nachtfoto’s met de 7 Pro te verbeteren. De feature (Nightscape) op de smartphone maakt enkel gebruik van de enkele 48-megapixel camera, terwijl er nog twee camera’s op de achterkant van de 7 Pro te vinden zijn. Zhang laat weten dat die andere camera’s in een toekomstige update ook betrokken gaan worden bij het maken van een nachtfoto. Dit moet de kwaliteit van een foto sterk gaan verbeteren.

De toestellen van OnePlus blinken vooral uit in snelheid, maar (nog) niet in camerakwaliteit. Concurrenten Apple, Samsung en Huawei doen het op dat vlak toch een stuk beter. Één van de dingen waar de community van de OnePlus nog op zit te wachten is de ondersteuning van de groothoeklens bij het maken van een video. Een feature die bijvoorbeeld wel mogelijk is op de toestellen van Samsung en Huawei.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën