OnePlus TV: prijsvechter slaat volledig nieuwe weg in

En jij hebt de mogelijkheid om mee te werken aan dit nieuwe project!

We kennen OnePlus natuurlijk allemaal van de relatief vriendelijk geprijsde toestellen met hoogwaardige specs. Vanaf dag 1 wist het bedrijf veel consumenten aan zich te binden als fan, die waarschijnlijk ook uitkijken naar de OnePlus 6T. Mocht je niet helemaal weg zijn van een smartphone zonder koptelefooningang, dan kun je binnenkort nog altijd een OnePlus TV aanschaffen.

Naar eigen zeggen werkt het bedrijf namelijk aan een ‘intelligente’ smart-TV. Het project staat bekend als ‘OnePlus TV’, maar het is de bedoeling dat daar binnenkort verandering in komt. De community van OnePlus mag namelijk meehelpen om te verzinnen hoe het eindproduct komt te heten.

De keuze om het TV-landschap binnen te dringen heeft alles te maken met nieuwe ontwikkelingen in de branche. Denk hierbij aan 5G, kunstmatige intelligentie en andere technologieën die ons leven moeten verbeteren. Vandaar dat het bedrijf werkt aan een nieuw product met ‘vlaggenschip’-ontwerp, -beeldkwaliteit en audioweergave om het huis te verbinden. Dit meldt OnePlus-oprichter Pete Lau aan Business Insider.

Welke specs de TV nu precies heeft is nog niet bekend. De release ervan vindt volgens Lau mogelijk volgend jaar plaats, met wellicht de nodige software-updates om de TV nog functioneler te maken. Tot 17 oktober heb je echter de kans om een eigen inzending op te sturen zodat de OnePlus TV van jouw bedachte naam wordt voorzien.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën