‘Ook iPad Pro krijgt Face ID, homebutton verdwijnt’

Het was te verwachten, maar nu volgen ook de eerste geruchten over een iPad zonder homeknop.

Apple zou op dit moment werken aan de nieuwe iPad Pro, die net als de iPhone X de beschikking krijgt over Face ID. Dat betekent dat de homebutton overbodig wordt en ook de iPad veel dunnere schermranden krijgt. Kortom: meer scherm, minder iPad, zodat je ‘m makkelijker mee kunt nemen.

Volgens Bloomberg moet de nieuwe iPad Pro na de zomer van 2018 in de Apple Store liggen. Het is nog niet duidelijk wat er met de prijs van de iPad Pro gebeurt. Apple zou ervoor kiezen om geen OLED-displays te gebruiken, omdat de iPads dan waarschijnlijk veel te duur zouden worden. Laten we hopen dat Apple ons in dat opzicht dus niet opnieuw negatief verrast.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën