Opeens is er een nieuw Kendrick Lamar-album te streamen

De Amerikaanse rapper Kendrick Lamar heeft vandaag vanuit het niets een nieuw album op Spotify, Tidal en Apple Music geplaatst.

Untitled Unmastered heet het, maar het klinkt niet alsof het niet gemasterd is. Zelf noemt hij het een ‘project’ en niet een album. Maar wat zegt dat tegenwoordig nog, mixtape, album, gratis download, EP. In ieder geval is dit zijn eerste ‘album’ sinds To Pimp a Butterfly, maar de tracks zouden juist in de jaren voor dit album zijn opgenomen.

Het is niet helemaal duidelijk hoe de surprise release tot stand is gekomen. Eerder op de dag lekte Spotify al dan niet per ongeluk informatie over het album. Het zou kunnen dat daarop het besluit werd genomen om de boel dan maar online te gooien.

Luister het album nu op een van de genoemde streamingdiensten. Bekijk de video van King Kunta (de moeite waard) hieronder:

[gv data=”hRK7PVJFbS8″][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën