Opgelet, profiteurs op Apex Legends krijgen een ban

Spelen of wegwezen!

Het spelen van een Battle Royal-game zoals Apex Legends kan ontzettend leuk zijn, mits je in een goede squad zit. Het helpt om bij elkaar te blijven en om zo als laatste squad over te blijven. Dat is immers ook de opzet van het spel.

Het helpt niet als een ander vervelend doet, of totaal niet actief is tijdens het potje. Er zijn echter spelers die dit bewust doen. Als een squad goed bezig is en misschien zelfs als laatste overblijft krijgt ook deze persoon als AFK-er gewoon zijn punten. Makkelijk gescoord, aangezien deze speler green drol uitvoert.

Omdat Apex Legends een free 2 play-spel is hebben spelers er baat bij om zo te spelen. Zo kunnen ze zonder actief te spelen toch levelen zonder er iets voor te doen. Respawn, de maker van Apex Legends, is dat zat en zegt in een post op Reddit dit soort gamers aan te gaan pakken. Mocht je betrapt worden op dit soort praktijken dan zal je account worden geband, aldus Respawn.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën