Opnieuw problemen met iPhone 6: scherm krast enorm

iPhone 6-gebruikers krijgen het zwaar te verduren. Na Bendgate klagen veel iPhone-bezitters nu namelijk over krassen op hun scherm.

De eerste klachten over krassen op de display verschenen 23 september al op het officiële Apple-forum, maar de afgelopen weken nam het aantal reacties in rap tempo toe. Sterker nog: inmiddels is het topic 100.000 keer bekeken en werden er in totaal 670 reacties geplaatst.

AppleInsider meldt dat de meeste gebruikers het toestel keurig in een case of hoesje gebruiken, maar toch krassen op het scherm krijgen. De oorzaak is nog onduidelijk, maar mogelijk heeft het met het nieuwe ontwerp van de iPhone 6. Het scherm loopt namelijk bol af, waardoor het toestel echt óp de display ligt als je ‘m ergens neerlegt.

Mocht dat daadwerkelijk de reden zijn, dan zijn we benieuwd hoe Apple met de nieuwe klachtenregen omgaat.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën