Netflix gaat het nieuwe seizoen van Top Gear streamen

Het nieuwe seizoen van Top Gear (trailer) is in mei ook te zien via Netflix. Of de autoshow ook het Nederlandse aanbod haalt is nog onduidelijk, maar laten we hopen van wel.

Netflix maakte dat vanavond bekend via Buzzfeed. Top Gear zal niet in alle landen te zien zijn, maar als oude seizoenen nu in jouw land beschikbaar zijn, dan zit je in principe goed. Als dat klopt, dan kunnen we er zeker van zijn dat de nieuwe show met Chris Evans & Co ook naar ons land komt, want wij hebben Top Gear al in het Netflix-pakket zitten.

De deal met Netflix zorgt voor een opvallende concurrentiestrijd, want Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May starten dit najaar met hun nieuwe Amazon-show. Het ‘oude’ Top Gear is dus te zien op Amazon Prime, voor het ‘nieuwe’ Top Gear (cast) heb je een abonnement op Netflix of een ouderwetse tv nodig.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën