‘Opvolger iPhone X krijgt ondersteuning voor stylus’

De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

De iPhone maakte de stylus in één klap overbodig, maar als de geruchten kloppen, dan kun je er binnenkort toch weer mee aan de slag. De opvolger van de iPhone X zou ondersteunin gaan bieden voor de 5,8″ iPhone X en 6,5″ iPhone X Plus. De goedkopere 6,1″ iPhone met LCD-scherm zou die ondersteuning niet krijgen.

De geruchten zijn afkomstig van het Taiwanese Economic Daily News. Aangezien zij dichtbij de leveranciers van Apple zitten beschikken ze wel vaker over inside information. Het medium meldt helaas niet of de iPhone een speciale Apple Pencil krijgt of dat het gaat om ondersteuning voor de iPad-variant.

Apple heeft lang volgehouden dat je geen stylus nodig hebt als smartphonegebruiker. Toch zal Tim Cook moeten toegeven dat het pennetje van toestellen als de Samsung Galaxy Note 9 best lekker werkt.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën