Opvolger LG G Flex wordt pas echt flexibel

Volgens de laatste geruchten zou de opvolger van de LG G Flex te buigen zijn tot een hoek van 90 graden.

Als deze geruchten kloppen dan gaat de LG G Flex 2 waarschijnlijk heel erg lijken op de iFlex Concept die we onlangs zagen.

Volgens geruchten uit Zuid-Korea is LG van plan om in de tweede helft van 2014 met een opvolger van de G Flex op de markt te komen ,die moet in staat zijn om door te buigen tot een hoek van 90 graden. Om dit voor elkaar te krijgen is het wel belangrijk dat de telefoon beschikt over een flexibel scherm, flexibele accu en uiteraard een flexibele behuizing.

Dat LG al geruime tijd werkt aan al deze technologie weten we al. Het zou dus zomaar kunnen dat deze telefoon echt op de markt komt over een jaartje. De behuizing van deze buigzame telefoon zou gemaakt worden van een speciaal soort rubber. (via: zdnet.co.kr)

[lg_folder folder=”0_Divers/iFlex_telefoon/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]
[lg_folder folder=”LG/G_Flex_Curved” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën