Opvolger van de HTC One, dit is hem

Bijgewerkt op:

Het nieuwe vlaggenschip van HTC is al vroegtijdig gelekt.

In aanloop naar de onthulling van HTC’s One-opvolger was het de vraag wie als eerste de ‘uitgelekte’ foto’s in handen zou krijgen. Dit jaar is dat Nowhereelse geworden, de Franse site die vaker interessante lekfoto’s publiceert.

Op de twee foto’s, die ze naar eigen zeggen van een anonieme bron hebben gekregen, is een toestel te zien dat erg veel overeenkomsten met de huidige One toont. De metalen behuizing en dubbele front speakers zijn gebleven, evenals de bolle achterkant. Wel is de cameralens anders. Daar is nu één grote unit te zien, waarmee lijkt te worden bevestigd dat HTC van het dubbele camerasysteem met Ultrapixels afstapt. Volgens geruchten gaat het om een 20 megapixel sensor.

Het scherm zou zijn formaat van 5 inch en resolutie van 1920 bij 1080 pixels behouden. Wel is de processor er in kracht op vooruit gegaan, dankzij de toepassing van een Snapdragon 810 met 3 GB aan werkgeheugen.

Zondag 1 maart weten we meer. Dan wordt het toestel – naar alle waarschijnlijkheid– onthuld op het MWC in Barcelona.

[lg_folder folder=”HTC/0_Gelekt/HTC_One_M9/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën