Opvouwbare fiets ter grootte van een paraplu

Deze Sada Bike is door zijn constructie volledig opvouwbaar. Dat betekent dat hij eenvoudig te dragen is en dus veel minder ruimte in beslag neemt.

Toch is de fiets bijna even groot als een normale fiets. De wielen zijn afneembaar waardoor je de fiets met één beweging kan opvouwen. Je krijgt er ook een soort van houder bij waardoor je hem als rugzak kan meenemen.

De wielen blijven op hun plaats door wielspanners. Dit zorgt ook voor de aandrijving van het achterwiel. Volgens Sada Bike is de fiets nog steeds in een prototype fase waardoor er nog aanpassingen mogelijk zijn. Maar zoals je in onderstaande video kan zien is hij al als volwaardige fiets te gebruiken.

[gv data=”WIVeemZ0_e4″][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën