PC en koffie-zetapparaat gecombineerd in casemod

Een veel-gehoorde opmerking over zelfbouw-PC’s van niet onder de indruk zijnde partners is vaak “Ja, maar kan ie ook koffie zetten?” Met deze casemod is het antwoord daarop een volmondig ja!

Eigenlijk was het een kwestie van tijd totdat iemand een koffiezetter en een PC zou combineren. Je hebt toch al een enorme kast op je bureau staan, en vaak wil je een cafeïne-shotje onder handbereik hebben voor die lange game/code/dev-sessies. Dit dacht ook Drougnor, en het eindresultaat ziet er ietwat clunky uit, maar is wel 100% functioneel.

Helaas is de PC/het stuks witgoed niet te koop, maar de instructies staan online voor als je zelf in een creatieve bui bent. Overigens raden wij aan om dan wel een stuk snellere computer te bouwen, hoewel de instructies pas net online staan zijn de specs belachelijk achterhaald. De koffiezetter overigens niet, die zou het nog steeds goed moeten doen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën