Petitie om GTA V naar PC te brengen massaal ondertekend

Grand Theft Auto 5 is bij de release meteen beschikbaar voor de Playstation 3, Xbox 360 en in een later stadium ook voor de massaal gepre-orderde opvolgers van de twee consoles. Maar over een PC-versie is nog steeds geen duidelijkheid.

Komt ‘ie nou wel of niet?

GTA-maker Rockstar Games laat officieel niets los over een GTA 5-variant voor op de computer. Ze bevestigen noch ontkennen het simpelweg gewoon. Wel plopte er onlangs een vacature voorbij waar de gamewereld een collectieve boner van kreeg: er werd een grafisch programmeur gezocht die moet helpen bij de integratie van Rockstar-games op de pc.

Maar ook dat geeft geen uitsluitsel. Fanatieke PC-gamers zijn daarom een petitie gestart om Rockstar te overtuigen van een PC-variant. De initiatiefnemers schrijven:

Please release GTA V on PC. GTA games have been a large part of so many people’s lives and it’s a big shame not seeing the newest iteration of the game being released on the most powerful platform. Things like modifications have always been a HUGE part of PC gaming and modded GTA is some of the most insanely fun times you can have.

Daags na de petitiestart werden al 100k handtekeningen binnengeharkt. Op het moment van schrijven staat de teller op 218.519. Gaat lekker dus. Meedoen met deze schreeuw om GTA-gelijkheid tussen alle platformen? Tekenen kan HIERRR.

Grand Theft Auto V is vanaf 17 september verkrijgbaar.
[lg_folder folder=”0_Games/GTA_V/Screenshots/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën