Porsche Design lanceert een peperdure laptop

Bijgewerkt op:

Veel van Microsoft’s hardware partners hebben deze week nieuwe Windows 10-apparaten laten zien tijdens Computex. Maar dit apparaat is waarschijnlijk het meest exclusieve…

Het gaat om een Porsche Design laptop/tablet. Porsche Design heeft het apparaat gemaakt in samenwerking met een Taiwanees bedrijf. Volgens Microsoft beschikt de laptop over Windows Hello 2.0 en een 13,3-inch scherm. Het scherm is een touchscreen en kan bediend worden met een pennetje. Op dit moment is er niet meer bekend over het apparaat, maar het is de bedoeling dat de hybride van Porsche Design in de herfst wordt gelanceerd.

Als je interesse hebt, dan is het misschien wel een goed idee om alvast te gaan sparen. Apparaten van Porsche Design staan er namelijk om bekend dat ze NIET goedkoop zijn. Denk aan de Porsche Design Blackberry, die 1.650 euro kostte. Het lijkt er dus sterk op dat ook deze 2-in-1 voor de meeste gebruikers onbetaalbaar zal zijn.

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën