Prijs en releasedatum LG G Watch bekend

De Smartwatch van LG, die volledig draait op Android Wear, kun je misschien al eerder om je pols hebben dan gedacht. LG onthulde zojuist de prijs en verschijningsdatum van de LG G Watch in de Benelux.

Vanaf 8 juli ligt de LG G Watch in de winkels, voor €199,-. Als je er zeker van wilt zijn dat je ook daadwerkelijk op die dag de Smartwatch binnen krijgt, kun je vanaf vandaag een pre-order plaatsen op smartwatchshop.nl.

Geen knoppen

Via Bluetooth kun je de LG G Watch verbinden met je Android smartphone, zodat je (letterlijk) in een handomdraai kunt zien wanneer je nieuwe berichten binnen krijgt, of iemand je belt. Ook voor het versturen van tekstberichten kan je smartphone voortaan in je broekzak blijven. Door middel van stemherkenning spreek je berichten in, die je horloge vervolgens omzet in tekst. Omdat er geen knoppen of toetsen op de LG G Watch zitten, zul je deze stemherkenning ook gebruiken om vragen te stellen en opdrachten te geven.

[table id=24 /]
[lg_folder folder=”LG/G_Watch_01/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën