Productie iPhone 6 begint in tweede kwartaal 2014

De renderings en speculaties van Apple’s nieuwe vlaggenschip blijven nog steeds binnenstromen, bij Apple zijn ze het allang eens over de vormgeving.

Volgens een Chinese krant is Apple al begonnen met het ronselen en trainen van arbeiders om de nieuwe iPhones in elkaar te knutselen. Fabrikant Pegatron start het productieproces in een nieuwe fabriek in China.

De start van de productiedatum werd al rond het tweede kwartaal van dit jaar verwacht. De jaarlijkse presentatie van de nieuwe iPhone vindt namelijk steeds in het najaar plaats.

Zal de iPhone 6 met een gebogen scherm uitkomen? Krijgen we een doorlopend beeldscherm tot aan de zijkanten? Of komt de iPhone 6 in Air-vorm ter wereld? De tijd zal het leren.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën