Prototype iPhone 12 geeft meer details ontwerp prijs

Aan welke smartphone die al uit is doet dit ontwerp je denken?

Toen eerder deze week bekend werd dat iPhone voor het design van de iPhone 12 mogelijk teruggrijpt op de iPhone 4 veroorzaakte dat een hoop commotie. Ook de Apparata-bezoekers begonnen een interessante discussie. Een van de voorspellingen, dat er nog heel veel geruchten zouden komen, lijkt alvast uit te komen.

Het is namelijk deze keer de bekende techjournalist Ben Geskin die claimt een prototype te hebben gezien. Op basis daarvan deelt hij een aantal afbeeldingen van het concept-ontwerp van de iPhone-12. Twitteraars die twijfelen of er sprake is van fotoshop stelt hij gerust, dat is niet het geval.

Het toestel, dat naar verluidt voorzien zal zijn van een 6,7 inch Super Retina XDR OLED display, valt op doordat het scherm vrijwel de hele voorzijde van de iPhone vult. Dit is des te opvallender omdat de door velen zo verfoeide notch ontbreekt. Aangezien de notch ook een opbergfunctie voor diverse sensoren en camera’s heeft is de vraag waar Apple deze technische zaken nu verwerkt. Naast het feit dat veel zaken, zoals vingerafdruksensor en gezichtsherkenning tegenwoordig in-display kunnen worden ingebouwd biedt de detailtekening duidelijkheid.

Inderdaad, de technische benodigdheden worden in de smalle bezel van de bovenzijde geplaatst. Van welke smartphone kennen wij dit idee ook alweer?

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën