Raak zwanger dankzij iOS 9

Bijgewerkt op:

Je kan steeds meer met je smartphone.

Hoe groot is de kans dat je zwanger raakt? Binnenkort zie je het op je iPhone. iOS 9 (lancering dit najaar) krijgt een ‘seksactiviteitenmeter’. Die houdt een reeks gegevens bij, waaronder hoe vaak je gemeenschap hebt (vuistregel: hoe vaker je dat hebt, hoe groter de kans dat je zwanger raakt), maar bijvoorbeeld ook gegevens over je menstruatiecyclus en veranderingen in je lichaamstemperatuur. Zelfs je blootstelling aan UV-straling en de hoeveelheid water die je drinkt kunnen worden getrackt. Al deze informatie wordt overzichtelijk weergegeven in tabellen en grafieken.

Apple zegt ‘meer software speciaal voor vrouwen’ te willen ontwikkelen. In het verleden kreeg het bedrijf nogal eens kritiek, bijvoorbeeld omdat de tool HealthKit niet de mogelijkheid biedt de menstruatiecyclus te tracken.

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën