Regisseur District9 en Elysium werkt aan nieuwe Alien-film

De eerdere geruchten van regisseur Neill Blomkamp lijken te kloppen. Hij gaat aan de slag met een nieuwe Alien-film, en zijn concepttekeningen geven al een kijkje in de keuken.

Vorige maand postte Blomkamp al een hele rits concepttekeningen die hij ‘zomaar maakte’, om te laten zien hoe een Alien-film eruit zou zien als hij aan het roer zou staan.

Gek genoeg lijkt deze voorspelling van de regisseur nu werkelijkheid te worden, als we zijn Instagram-account mogen geloven tenminste. Daar zette hij een aantal uur geleden namelijk een tekening van een Alien met de tekst “Um… So I think it’s officially my next film. #alien”.

Ridley Scott als producer
Daarnaast meldt website The Variety dat Blomkamp een deal heeft gesloten met 20th Century Fox, en dat het zou gaan om een compleet nieuwe Alien-film. Geen vervolg op Prometheus dus. Ridley Scott zou de producer worden van de onaangekondigde Alien-film. Bekijk hieronder de concept-art die Blomkamp een tijdje terug maakte, om een voorstelling te krijgen van hoe de film eruit komt te zien.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën