Releasedatum Halo 5 onthuld met twee toffe trailers

De Halo-games staan bekend om de live action trailers die de sciencefiction wereld op een filmische manier in beeld brengen. Halo 5: Guardians is zeker geen uitzondering op deze regel.

De twee trailers werden gisteren op de Amerikaanse tv uitgezonden, en onthullen dat Halo 5 op 27 oktober verschijnt op de Xbox One. De link tussen Halo 5 en de tv-serie Halo: Nightfall is snel gelegd.

Twee speelbare personages
Agent Locke, een personage uit de serie, zal namelijk een speelbaar karakter zijn in het verhaal van Halo 5. Net zoals in Halo 2 besturen we dus niet alleen de Master Chief. Microsoft benadrukt wel dat we ook gewoon in het groene harnas van de Master Chief kruipen.

[gv data=”9rd8FWUCCZk”][/gv]

[gv data=”tHQiYPiNVEE”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën