Samsung beticht Apple in Note 4-reclame van kopieergedrag

En daar is het onvermijdelijke commentaar van Samsung dat Apple de Koreanen achterna loopt door een grotere iPhone te introduceren. Dat hadden ze zelf immers al lang.

Toen Samsung drie jaar geleden met de Galaxy Note op de markt kwam werd er lacherig op de phablet gereageerd. Het 5,3 inch scherm van de eerste generatie was voor die tijd immers absurd groot. Tegenwoordig kruipen alle toptoestellen van telefoonmakers richting die schermgrootte, en worden de gigantische displays massaal omarmd door consumenten. Voor Apple zat er daarom niets anders op dan toegeven aan de trend door een grotere iPhone-variant te introduceren.

Samsung herinnert ons er nog even fijntjes aan dat de Note destijds werd afgefakkeld in de media, terwijl de 5,5-inch iPhone 6 Plus met luid gejuich wordt onthaald. In een nieuwe video voor de Note 4 wordt ook een selectie tweets getoond van mensen die Apple er op wijzen dat Samsung al veel langer grotere telefoons verkoopt.

Check de video hieronder:
[gv data=”oxhSnNZH3Rk”][/gv]

Onlangs publiceerde Samsung al een zestal video’s waarin de hype rondom het Apple-event werd geridiculiseerd.

Check ook: vijf video’s waarin Samsung Apple belachelijk maakt

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën