Samsung bevestigt cameraprobleem Galaxy S5

Vlak na de introductie van de Samsung Galaxy S5 kwamen er berichten dat de camera van de smartphone niet goed zou werken. Iets dat Samsung nu onderschrijft.

Het probleem doet zich voor zodra de gebruiker een foto wil maken. In beeld verschijnt een pop-up met het bericht “Warning: Camera Failed”. Vervolgens is de camera niet meer te gebruiken, ook niet nadat de Galaxy S5 opnieuw is opgestart.

Om hoeveel telefoons het nu gaat is nog niet bekend. Het probleem lijkt zich vooral voor te doen bij telefoons van de Amerikaanse provider Verizon Wireless. Zij hebben dan ook via een tweet mensen opgeroepen om contact op te nemen zodat het probleem verholpen kan worden.

Volgens Samsung gaat het om een paar individuele gevallen en hoeven gebruikers zich niet ongerust te maken. Alle toestellen die de foutmelding hebben gekregen worden kosteloos omgeruild onder de garantie van Samsung. Of er hier in Nederland ook gevallen bekend zijn waarbij de camera niet meer werkt is momenteel niet bekend.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_S5/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën