Samsung dist Apple in video: stelletje muurknuffelaars!

In een nieuwe reclamespot haalt Samsung een gevoelig punt aan bij aartsrivaal Apple. Namelijk dat iPhone-gebruikers hongerige stopcontactzoekers zijn.

Ter promotie van de Galaxy S5 schetst Samsung een scenario van een vliegveld vol iPhone-gebruikers, die naarstig op zoek zijn naar een stopcontact voor wat juice in hun telefoon. Het punt dat Samsung probeert te maken is daarmee overduidelijk: wie een Galaxy S5 heeft, uitgerust met een verwisselbare 2800 mAh accu, hoeft geen muurknuffelaar te worden die zich verschanst bij een stopcontact. Naast het feit dat de Galaxy S5 langer meegaat, beschikt het vlaggenschip van de Koreanen ook over een Ultra Power Saving-modus, waarmee je basisfuncties tot in lengte va dagen kan blijven gebruiken.

Touché, Samsung.
[gv data=”SlelbGtPEdU”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën